CONTRA LA IGNORANCIA

Y por la libertad de expresión.

2 Responses to CONTRA LA IGNORANCIA

  1. Manel says:

    Llibertat d’expressió. A favor del veto a Matisyahu per no pronunciar-se contra la ocupació de Palestina. A favor del veto a tots els grups o cantants àrabs o procedents de països islàmics per no pronunciar-se contra l’Estat Islàmic o Al Qaida. A favor del veto als cantants WASP nordamericant per no pronunciar-se contra la reclussió dels autèntics americans en reserves insalubres. A favor del veto a Victor Manuel per no pronunciar-se sobre els transvassament de l’Ebre… En fi. Al final els ignorants han demanat disculpes i han tirat enrere, cosa que demostra que són una mica menys ignorants. I això és una gran notícia.

  2. alfredo says:

    En efecte, és una bona notícia que els cantants no hagin de respondre un qüestionari de puresa política cada cop que els contractin per donar un concert. La música té massa valor per si mateixa com per rebaixar-la a aquest nivell de pobresa cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *