LA REPÚBLICA BANANERA DE CASA NOSTRA

Hay que escuchar lo que se dice en este vídeo realizado por la gente de Cafèambllet, porque llegan allá donde muchos no osan. Y, lógicamente, darle la máxima difusión posible antes de las elecciones del próximo domingo.

4 Responses to LA REPÚBLICA BANANERA DE CASA NOSTRA

 1. Manel says:

  No coneixia cafè amb llet. Gràcies Aldrefo, encara que m’has amargat el dia.

  • alfredo says:

   Home, no era la meva intenció amargar-te res sinò, més aviat, difondre, en la mesura de les meves possibilitats, la tasca d´unes persones que porten molt de temps lluitant contra les cafrades que fa certa púrria dirigent del nostre corrupte país, especialment en el camp de la sanitat. Una lluita valenta i força solitària, de la qual molt pocs mitjans de comunicació majoritaris s´han fet ressó. Ells sabran els motius.

   • Manel says:

    L’he fet córrer. I entre gent de CIU,

    • alfredo says:

     T´ho agraeixo. Crec que, independentment de les opcions polítiques de cadascun, és important denunciar els corruptes de tots els bàndols. Sé que hi ha gent que no voldrà veure un vídeo com aquest, perquè ni ells ni els seus s´equivoquen mai. El que es tracta és de reduir el número de cecs i sords voluntaris a la mínima expressió, i de netejar el país, que bona falta li fa, per tal que tot el que es pugui aconseguir no beneficii només als de sempre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *