»

EL PERICO

Muchos artistas catalanes deleitaron con su música al personal en las fiestas de la Mercè, pero yo eché a faltar a uno de gran nivel, que sin duda hubiera elevado la fiesta a cotas siderales: El Gitano de Balaguer. Ahí va uno de sus videoclips, disfrútenlo (con moderación):

2 Responses to EL PERICO

  1. mamen says:

    a l’albert i a mi ens ha encantat, supuso que no es massa pedagògic, però jo tampoc ho sòc

    • alfredo says:

      Bé, suposo que pedagògic no és la paraula que millor podria descriure l´esperit d´aquest gran artista de la Catalunya interior (ni el del meu blog, d´altra banda), però aquest tema i aquest videoclip es mereixen tota la difusió possible, encara que sigui només pel que m´ha costat trobar una cançó que sigui a la vegada ballable i amb missatge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *